8/23

Mukavaa syksyn alkua ja terveisiä täältä hoitolasta!

Kesä oli työntäyteinen ja kiireinen, samalla täynnä uusia tuulia, välillä nautittiin lomasta ja auringosta. Kaikki kauniissa tasapainossa, joten olemme valmiita syksyn tuloon! Kampaamotoiminta päättyi, mutta hiuspohjahoidot meillä jatkuvat edelleen. Vaikkei meillä enää hiuksia leikata tai värjätä, saimme onneksemme jatkaa Vitality's- sarjan jälleenmyyjänä ja meiltä saa jatkossakin laadukkaat shampoot, hoitoaineet, tehotiivisteet ja naamiot hiustesi parhaaksi. Syksylle on tulossa myös Vitality's- päivä, jolloin kouluttaja Mika Mattila on paikalla. Päivä tarkentuu myöhemmin.

Syksy on uudistumisen aikaa ja meidän koulutuskalenteri on ollut mukavan aktiivinen viime aikoina! Koulutukset ovat meidän alalla tärkeitä ajan tasalla pysymiseen sekä oman ammattitaitomme takia, mutta myös asiakkaidemme parhaimman ja uusimman hoidon tarjoamisessa.

Uutta on tullut hapotuksen saralla useammalta sarjalta ja syksy onkin meillä sarjahapotusten kulta- aikaa. Exuviance Radiance Peel- retinolikuorinta on huipputehokas retinolikuorinta, joka kuorii, kirkastaa, kiinteyttää ja uudistaa ihoa lempeän tehokkasti. RADIANCE PEEL- TARJOUS 40- VUOTISSYNTTÄREIDEN KUNNIAKSI JATKUU VIELÄ SYYSKUUSSA!

PRX- T33- happohoidon uudistui tehokkaalla Fruit maskilla ja tästä on kiitosta asiakkailta tullut. BiON puolestaan lanseerasi uuden Mandelic Peel 30%- hapotuksen ja nyt sormet syyhyää päästä tositoimiin! Yksi Exuviance- koulutus onkin jo tällä viikolla ja toinen ihan nurkan takana! Hoitolamme on suljettuna 28.9.2023, sillä iloinen kosmetologitiimimme Seija ja Maria lähtevät Helsinkiin lisäoppiin. Tästä kerrotaan myöhemmin vielä lisää!

0