Tervetuloa jalkahoitoon tai kasvohoitoon Oulun Rotuaarilla

Varaa aika

Etsitkö ihonhoitopalvelujen osaavaa asiantuntijaa? Tule Salon Laseriin Oulun keskustassa! Tarjoamme kokonaisvaltaista ihonhoitoa perinteisistä jalkahoidoista aina mikroneulaukseen ja muihin erikoishoitoihin sekä ehostuksiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kattavaa hoitoa kasvoille, käsille ja vartalolle

Ihosi hyvinvointi on tärkeä ja olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kasvo-, käsi- ja vartalohoitoja jokaiselle ihotyypille iästä riippumatta. Kasvohoidoissa käytämme suosittuja ja laadukkaita Exuviance-, DP Dermaceuticals-, Nimue- ja BiON-tuotteita. 

Perinteisten ihon hoitomenetelmien lisäksi saat meiltä myös vaativammat hoitotoimenpiteet, kuten mikroneulaushoidot, luomenpoistot ja lämpöneulaukset turvallisesti toteutettuina. Tutustu myös tarjoamiimme tuloksellisiin ja asteittain vaikuttaviin erikoiskuorintoihin. Nyt myös etäohjauksella yksilöllisesti rakennettu aknehoidon kokonaisuus ihosi parhaaksi.

Lisätietoa hoidoistamme löydät sähköisestä ajanvarauksestamme, jonne olemme koonneet kattavat hoitokuvaukset, keston sekä voimassaolevat hinnat.

AJANKOHTAISTA:

Meillä nyt uutuutena BiONin Advanced Peel -yhdistelmähappohoidot!
Hoito soveltuu muun muassa ruusufinnien, aknen, epäpuhtauksien ja aknearpien hoitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hyvinvointia klassisilla ja erikoisjalkahoidoilla

Kaipaavatko jalkasi ammattilaisen hoitavaa apua? Tai haluatko omistaa hemmotteluhetken itsellesi tai ystävällesi rentouttavassa Spa-jalkahoidossa? Salon Laser toteuttaa niin perinteiset jalkahoidot kuin erikoishoidot vaativimmillekin jaloille, esimerkiksi ongelmallisille kynsille. Sisään kasvaneen kynnen oikaisuun tuo avun Podofix. Jalkahoitoihin sisältyy aina jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, sekä muut hoidot toiveistasi ja tarpeistasi riippuen. Tarjoamme myös laajennetun jalkojen tutkimisen, joka soveltuu erityisesti diabeetikoille. 

Ota yhteyttä ja kerro meille jalkojesi tarpeista, niin katsotaan yhdessä, minkälainen hoito olisi sopivin juuri sinun jaloillesi.

Ota yhteyttä jalkahoitojen ammattilaiseen

Ripset ja kulmat avartavat katseen

Salon Laserissa on saatavilla niin kestotaivutukset, kestovärjäykset, kulmien muotoilu, laminointi, klassiset ripsipidennykset kuin suositut ja näyttävät volyymiripsetkin! 

Varaa aika

Kevyet ehostukset ja Artdeco- sekä Youngblood-meikkisarja

Kaipaatko kevyttä ja luonnollisen raikasta päivämeikkiä arkeen tai juhlaan? Suunnittelemme ja toteutamme huolitellun ehostusmeikin toiveidesi ja sekä ammattilaisen näkemyksen mukaan. Ehostusten ohella myymme myös paljon kysyttyä ja laadukasta Youngblood-mineraalimeikkisarjaa. Uutuutena nyt valikoimissamme myös kansainvälisesti tunnettu Artdeco- meikkisarja. Tervetuloa tutustumaan!

Ihoa uudistavat Dermapen- ja Plasma Pen -hoidot sekä lämpöneulaukset

Dermapen ja Plasma Pen ovat hoitomenetelmiä jotka käynnistävät ihon luonnollisen korjausprosessin. Niillä voidaan hoitaa sekä niin vahvoja kuin herkempiäkin ihoalueita, kuten silmänympärystä ja huulia. Dermapen- ja Plasma Pen -hoitoja käytetään muun muassa juonteiden ja ryppyjen sekä akne- ja raskausarpien hoitoon kuin myös ihon kiinteytykseen ja useisiin muihin hoitokohtiin. Teemme myös päänahan neulauksia. 

Haluatko ei-kirurgista apua kasvojen juonteisiin tai esimerkiksi roikkuviin silmäluomiin? Plasma Pen on monipuolinen hoitomenetelmä, jonka avulla saadaan erinomaisia tuloksia hoitamalla ja kiinteyttämällä mitä tahansa kohtaa vartalon iholla.

Plasma Pen -hoidolla voidaan poistaa pieniä ihovirheitä esimerkiksi lääkärin tarkastamat luomet. Plasma Pen -hoidon avulla voidaan muun muassa parantaa ihon sävyä, kiristää löysää ihoa sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. 

Lämpöneulauksella (tunnetaan myös nimellä diatermia) saamme häiritsevät, pienet verisuonet kasvoilta tai vartalolta häivytettyä. Noudatamme maahantuojien antamia suosituksia ja protokollia kaikissa hoitotoimenpiteissä.

Hiuspohjan hoitokäsittelyt

Kauneushoitolamme kattavaan palveluvalikoimaan kuuluu myös erilaiset hiuspohjan hoidot. Kartoitamme hiuspohjan tilan mikrokameralla sekä teemme asiakaskohtaisen hoitosuunnitelman, johon yhdistämme hoitolassa tehtävät laitehoidot sekä kotihoidon. Ohjeistamme kotihoitotuotteiden valinnassa sekä teemme yhdessä hoitosuunnitelman jatkoa varten, johon sisältyy mikrokamera- analyysi. 
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Ajanvaraukseen

PRX-T33

PRX-T33 ON AINUTLAATUINEN ANTI-AGE-HOITOMENETELMÄ, JOKA TAKAA TEHOKKAAT TULOKSET − ILMAN EI-TOIVOTTUJA SIVUVAIKUTUKSIA TAI TOIPUMISAIKAA!

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33 % TCA-happoa, vetyperoksidia ja 5 % Kojic-happoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle.

Nopea ja kivuton hoitomenetelmä vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Ei aiheuta ihon kuoriutumista tai muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

 

PRX hoito dekolteelle

IHON IKÄÄNTYMINEN

Ihon ikääntymisprosessit alkavat aktivoitua noin 20-25 vuoden iässä. Ihon suojabarrieri heikkenee ja epidermis alkaa ohentua, jolloin kosteus haihtuu helpommin ihosta ja se kuivuu. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuuttaan. Iholle epätasaisesti kertyvä pigmentti muodostaa pigmenttiläiskiä. Paras keino ehkäistä ikääntymisprosesseja on elvyttää ihon toimintoja, stimuloida solujen ja kollageenin tuotantoa sekä suojata iho haitalliselta UV-säteilyltä.

PRX-T33 - NEULATON BIOREVITALISAATIO

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa − kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyvät kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

 • TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa.
 • Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa.
 • Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä, tulokset ovat huomiota herättäviä − välittömästi ja pitkäkestoisesti.

HOIDON INDIKAATIOT

PRX-T33-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa. Ylläpitohoitoa suositellaan kahden kuukauden välein, jotta hoitotulokset säilyvät ja ikääntymisprosessit hidastuvat.

HOITOALUEET KASVOILLA

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset

 

HOITOALUEET VARTALOLLA

 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla, tulokset ovat aina yksilöllisiä. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2.

Salon Laser Oy on monipuolinen ammattilainen Oulussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule paikan päälle Rotuaarin varrelle!

Yhteystietoihin